contact Mcafee


Hoe McAfee waarschuwingen uit te schakelen?

 

Wil je deel uitmaken van een wereld waarin elk individu een smartphone, laptop of computer heeft die ze regelmatig gebruiken? Als uw antwoord ja is, moet u zo snel mogelijk leren hoe u uw apparaten kunt uitrusten met een geschikt antivirus software programma zoals McAfee. Het is een soort beveiligings systeem waarmee u uzelf kunt beschermen tegen allerlei soorten virussen, malware en hackers.


Deze applicatie zal u ook op de hoogte stellen als er een bug aanwezig is in de website die u probeert te bezoeken terwijl u internet gebruikt. Daarom moet u uw best doen om meer te weten te komen over hoe dit software programma uw gemak kan vergroten met de hulp van het McAfee ondersteunings team zodra u wat tijd heeft.


Een van de beste onderdelen van deze applicatie is dat het extra tools en services heeft waarop u zich kunt abonneren als u iemand bent die extra bescherming nodig heeft. Niet alleen dat, maar het is vrij eenvoudig om de services te personaliseren, wat uw gemak aanzienlijk vergroot.


Het maakt niet uit wie je bent of hoe goed je ook thuis bent met technologie en internet, het kan best moeilijk zijn om erachter te komen hoe je een ingewikkelde antivirus software toepassing zoals McAfee moet downloaden en instellen als dit je eerste keer is.


Betekent dit echter dat je moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het McAfee technische ondersteunings team van  u kan helpen bij uw inspanningen. Het is een groep goed opgeleide professionals die grondig zijn opgeleid, dus u kunt er gemakkelijk op vertrouwen.


Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u McAfee Alerts wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de McAfee beveiligings toepassing op uw smartphone of laptop openen
2. Wanneer het hoofdvenster op uw scherm verschijnt, tikt u op het pictogram Instellingen in de rechter bovenhoek van het scherm
3. Tik in de lijst met beschikbare alternatieven op het tabblad Algemene instellingen en waarschuwingen
4. Open de tegel Informatieve waarschuwingen en Beveiligings waarschuwingen in het volgende venster
5. Schakel de functies dienovereenkomstig uit en sla de wijzigingen op


U kunt het bellen McAfee Nederland ondersteunings nummer  als u andere twijfels of zorgen heeft.

 

Gerelateerde Links
Hoe McAfee Web Advisor pop up uitschakelen?

 

Originele Bron